Nyt forpagter par på Pomle Nakke

Siden 10. september har Pomle Nakke Traktørstedet været forpagtet af Simon og Maria Bjerregaard. Der er åbningsreception 7. oktober, hvor alle er velkomne.

Simon og Maria, som har tvillingerne Alfred og Anna på fire år sammen og tre andre børn, kommer fra Sydsjælland, hvor de driver Bårse Samlingshus. Desuden har Maria Bjerregaard en smørrebrødsforretning.

Man skulle derfor tro, at parret,  har nok at se til. Men alligevel søgte de forpagtningen på Pomle Nakke, da de i sommer så en annonce på forpagtningen af traktørstedet.

– Vores andre forretninger har højsæson om efteråret, vinter og forår. Derfor passer det perfekt, at vi kan tage os af Pomle Nakke om sommeren, siger Simon og Maria Bjerregaard, og tilføjer:
– Og så har vi heldigvis et stort netværk, heriblandt bedsteforældre, der gerne træder til for at passe tvillingerne.

Erfaring fra restaurationsbranchen

Både Maria og Simon har stor erfaring fra restaurationsbranchen, hvor de har arbejdet i mange år.
Simon er udlært tjener fra Mogenstrup Kro og har siden bl.a. arbejdet i Påfuglen i Tivoli og på Hotel Kirstine i Næstved som restaurationschef. Han har også drevet et par hoteller på Bornholm.
Maria er autodidakt kok og har haft et par caféer på Bornholm, hvor hun mødte Simon.

Pomle sæsonen starter til påske

Simon og Maria vil have sæson på Pomle Nakke fra påske til sidste weekend i august. Der bliver åbent hver dag mellem klokken 12 og klokken 22 … også om mandagen, hvor der hidtil har været lukket.

Derudover bliver der åbent omkring højtiderne fx. Mortensaften og omkring jul. Og så er  der selvfølgelig plads til selskaber i alle weekender året rundt. Parret medbringer et par ansatte fra Bårse til Pomle Nakke.

Klassisk menukort – men også gerne eksperimenterende

– Menukortet bliver det mere klassiske, men vi eksperimenterer også gerne, hvis det er det, som folk vil have, siger værtsparret.
Som noget nyt bliver der frokostplatter og smørrebrød, og iskiosken med Møn Is er selvfølgelig åben.

– Da vi så traktørstedet første gang, sagde det bare “wauw”. Vi glæder os til at komme i gang, og vi bliver her i mange år, siger Simon og Maria Bjerregaard.

Foto: Claus Hansen, Folketidende.