Ny Gyldendal biografi om brødrene Classen

Det Classenske Fideicommis fejrede 225 års jubilæum 24. marts 2017. En af begivenhederne i den forbindelse var en udgivelse på Gyldendal om brødrene Classen. Museumsdirektør og forfatter, John Erichsen, havde arbejdet på bogen i 3 år, og den blev til med støtte fra Det Classenske Fidecommis og Augustinusfonden.

Billedet: Museumsdirektør og forfatter John Erichsen overrækker sin nye biografi om brødrene Classen til Det Classenske Fideicommis’ protektor, Hendes Majestæt Dronningen, ved en festligholdelse på Corselitze 10. september 2017.

Gyldendal biografi om brødrene Classen

En ny fælles biografi på godt 400 sider om brødrene Classen ved museumsdirektør John Erichsen blev udgivet i september 2017 på forlaget Gyldendal.

Biografien har været undervejs i 3 år med studieophold i Oslo og Paris og grundige arkivstudier. Det samlede budget for bogen er på 1,5 mill. kr., hvoraf halvdelen betales af Augustinusfonden som et tilskud.

Bogen blev præsenteret ved et privat arrangement 10. september på Corselitze med deltagelse af Hendes Majestæt Dronningen. Præsentation for pressen fandt sted 14. september i J.F. Classens oprindelige bolig, Amaliegade 40, 1. sal København.